Иннабелл - КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ВАРНА

02. Терапии на лице с йонофореза

Йонофореза – какво е това?

Йонофорезата е процедура, която осигурява полезни йони в клетките на организма и подобрява ефективността на кожата. В основата на този метод е използването на прав (галваничен) ток. Под въздействието на електрическия ток, веществата – колаген, еластин, витамини от В комплекс или С се разграждат и техните йони проникват до вътрешния слой на епидермисана. Тази процедура се Използва в комбинация със специална козметика, която е наситена с йони. През порите, под влияние на импулс, йонизираните частици проникват дълбоко под кожата. Налице е стимулиране на нервните окончания, което е комбинирано с полезните свойства на козметични продукти. Основното предимство на тази процедура е, че има достатъчно силен ефект, без да вреди на кожата, за разлика от процедурите, свързани с необходимостта от инжекции. Не може да се страхувате от натъртвания, отоци и рани.

Кога се използва йонофореза?

Йонофорезата елиминира много проблеми, така че тази процедура е почти универсална. Използва се при дехидратирани, уморени кожи и след неравномерно загаряне на слънце и поява на петна. Серия процедури с алфахидрокси-киселина и витамин С ще премахне петната и ще избистри тена. Тя е добър инструмент за коригиране на отоци, тъмни кръгове под очите, малки рани и кожни дефекти.

Противопоказания

Тази процедура е безопасна и подходяща за повечето хора. За да не се навреди на състоянието на кожата, трябва да се знае точно колко лечебна козметика трябва да се сложи. Прекомерната употреба на крем може да навреди и да причини сериозни възпаления. Честотата на процедурите се определя от типа кожа и нейното състояние. Задължително трябва да споменете пред вашия козметик дали не сте алергични към метали. Йонофорезата не се препоръчва при тумори, настинки, придружени от висока температура, проблеми със сърдечно-съдовата система, пресни рани върху проблемните зони. От една процедура може да забележите ефект – изглаждане на кожата, избистряне на тена и тонизиране – до седмица или десет дни. Най-добрият резултат се постига със серия процедури.

Ако някога сте се оплакали от факта, че дори и на най-добрия крем не постига обещаните резултати, трябва да опитате неговия ефект с йонофореза. След това можете да се уверите, че красив външен вид и доброто здраве са постижими неща, не изискват големи разходи на време и усилия, и ефектът от такава процедура остава за много време.

Контакти

гр. Варна, ул. Селиолу 42, ет. 1

e-mail: innabellstudio@gmail.com

 

Телефон за записване на час:

0882 29 09 19 Инна Механджийска

 

Работно време:

Понеделник - Петък 10:00 - 19:00

Събота 11:00 - 16:00

Неделя - почивен ден

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и всеки месец ще получавате първи най-новите промоции и новини свързани със козметичните процедури и продукти!

Facebook