Иннабелл - КОЗМЕТИЧНО СТУДИО ВАРНА

01. Почистване на лице с Rejuvi

Черните точки или познати ни още като комедони са онези черни неща по лицето, които много често стискаме безразборно с надеждата, че ще се махнат. И много често техниката, която прилагаме е неправилна. Това пък от своя страна не игнорира проблема, а поражда нови несъвършенства на кожата ни.

Комедоните не са нищо повече от запушени пори пълни с мръсотия, замърсявания и мъртва кожа. Естествено, че никой не иска да има подобни неща по лицето си. Погрешно е да се смята, че причината за появата са единствено хормоните по време на пубертета, защото от черни точки страдат и хора, които са в напреднала възраст. При тях проблемът може да се крие в редица неща: алергични реакции, стрес, депресия, отслабена имунната система, както и при прекомерната консумацията на шоколад, кофеинови напитки, алкохол и цигари. Една от най-често срещаните причини за черните точки е замърсената кожа (често се среща при хора живеещи в индустриалните зони), както и недобрата й поддръжка.

Най-качествената грижа за вашата кожа е доброто почистване. И то с подходящи за типа кожа продукти. Rejuvi и  Histomer предлагат подходящи продукти за всеки тип кожа.

Ако кожата ви е суха и използвате козметика за мазна, то това със сигурност ще даде отражение. В никакъв случай  не използвайте почистващи средства, които са силни ексфолианти за да не нараните кожата и не прекалявайте с честата им употреба. Това може да доведе до още по-голямо запушване на порите.

От изключително значение е и кремът, който използвате. Той също трябва да е съобразен с типа кожа, а и най-важното да не съдържа съставки, които омазняват.

Нашият съвет за предстоящите топли месеци е да ограничите максимално употребата на пудра и фондьотен, които силно запушват порите и не позволяват на кожата да диша

Хранете се здравословно и избягвайте храните като сандвичи, пици и пържени картофи. Това не е гаранция, че няма да се появят черни точки, но със сигурност увеличава шансовете да не се случи.

Предимства при почистване на лице:

  • почиства порите 
  • отстранява враговените клетки
  • избистря тена 
  • освежава и дава тонус на кожата
  • обогатява кожата с кислород 

Контакти

гр. Варна, ул. Селиолу 42, ет. 1

e-mail: innabellstudio@gmail.com

 

Телефон за записване на час:

0882 29 09 19 Инна Механджийска

 

Работно време:

Понеделник - Петък 10:00 - 19:00

Събота 11:00 - 16:00

Неделя - почивен ден

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и всеки месец ще получавате първи най-новите промоции и новини свързани със козметичните процедури и продукти!

Facebook